Auris voor professionals Aurislogo

Contact


Voor meer informatie of vragen over onderzoek kun je contact opnemen met één van onze audiologische centra (AC).

Auris heeft AC's in Rotterdam, Bergen op Zoom en Goes

Contactgegevens AC's

 

Voor meer informatie of vragen over aanmelden of Consultatie en Advies kun je contact opnemen met één van onze aanmeldpunten.

Auris heeft aanmeldpunten in Amersfoort, Breda, Goes, Leiden (Leiden, Haarlem e.o.) en Rotterdam

Contactgegevens Aanmeldpunten

 

Contactgegevens behandelgroepen en ambulante behandeling in regio Midden-Nederland

 

Contactgegevens behandelgroepen en ambulante behandeling in regio Zuid

 

Contactgegevens behandelgroepen en ambulante behandeling in regio Leiden, Haarlem e.o.

 

Contactgegevens behandelgroepen en ambulante behandeling in regio Rotterdam e.o.

Deel deze pagina


STEL EEN VRAAG

Ambulante behandeling: Krachttraining

"Bart is een sportieve jongen van 9 jaar. Hij houdt van voetballen, gaat met veel plezier naar scouting en maakt mooie bouwwerken van lego. Op school vindt Bart het leren en het omgaan met andere kinderen moeilijk. Hij heeft een TOS en kan daardoor niet goed duidelijk maken wat hij voelt, denkt en wil. Hij raakt hiervan gefrustreerd, schreeuwt door de klas en gooit met zijn spullen. De leerkracht helpt hem zoveel hij kan, maar Bart blijft vaak boos in de klas. Dit maakt verdrietig en onzeker."

"Lisa is een vriendelijk, zorgzaam meisje van 14 jaar. Ze kan erg mooi tekenen en ze schrijft gedichten. Lisa heeft een hoorapparaat. De lessen op school kan ze hiermee goed volgen. In een drukkere omgeving, zoals de aula van school, is het lastig om gesprekken te voeren. Anderen praten vaak snel en het lukt Lisa niet altijd om vlot een reactie te geven. Lisa wordt hier erg onzeker van en begint zich steeds meer terug te trekken uit sociale contacten. Ze wil echter graag meedoen met haar vriendinnen."

Herken je dit? Wellicht is krachttraining een oplossing. Krachttraining is een kortdurende, oplossingsgerichte, kortdurende behandeling bij sociaal-emotionele problematiek, met als doel de kracht in jezelf te ontdekken en te benutten. Deze behandeling wordt aangeboden op locaties van Auris.

Folder Ambulante behandeling: Krachttraining