Auris voor professionals Aurislogo

Contact


Voor meer informatie of vragen over onderzoek kun je contact opnemen met één van onze audiologische centra (AC).

Auris heeft AC's in Rotterdam, Bergen op Zoom en Goes

Contactgegevens AC's

 

Voor meer informatie of vragen over aanmelden of Consultatie en Advies kun je contact opnemen met één van onze aanmeldpunten.

Auris heeft aanmeldpunten in Amersfoort, Breda, Goes, Leiden (Leiden, Haarlem e.o.) en Rotterdam

Contactgegevens Aanmeldpunten

 

Contactgegevens behandelgroepen en ambulante behandeling in regio Midden-Nederland

 

Contactgegevens behandelgroepen en ambulante behandeling in regio Zuid

 

Contactgegevens behandelgroepen en ambulante behandeling in regio Leiden, Haarlem e.o.

 

Contactgegevens behandelgroepen en ambulante behandeling in regio Rotterdam e.o.

Deel deze pagina


STEL EEN VRAAG

Ambulante behandeling

"Eva heeft een taalontwikkelingsstoornis. Ze praat weinig en ze luistert vaak niet goed als ze een vraag of opdracht krijgt. Haar ouders vragen zich af hoe ze haar thuis kunnen stimuleren om te praten. Wat ze moeten doen als Eva hen niet begrijpt en hoe ze het contact tussen Eva en haar zusje kunnen verbeteren."

"Nick, een slechthorende peuter, zit op een peuterspeelzaal. Hij reageert vaak niet als de leidster iets tegen hem zegt. De leidster wil graag weten hoe zij hem kan stimuleren."

"Shanna is een meisje met een taalontwikkelingsstoornis. Ze klaagt 's ochtends voordat zij naar school moet regelmatig over hoofdpijn en buikpijn. IN de klas wordt zij snel zenuwachtig, vooral bij nieuwe lesstof en bijvoorbeeld als ze een spreekbeurt moet houden. De leerkracht en de ouders denken dat dit komt, doordat Shanna zich onzeker voelt over haar taalproblemen. Zowel ouders als de leerkracht zouden willen dat Shanna meer zelfvertrouwen krijgt."

"Hamid heeft een taalontwikkelingsstoornis. Hij is moeilijk te begrijpen. Hij gaat niet graag naar buiten en als hij buiten speelt, krijgt hij regelmatig ruzie met andere kinderen. Of hij speelt in zijn eentje, omdat hij van de andere kinderen niet mee mag doen."

Is één van deze voorbeelden herkenbaar? Dan Auris Ambulante behandeling passend zijn.

Bij ambulante behandeling zijn behandelaars met diverse specialismen betrokken: logopedisten, orthopedagogen, therapeuten. Zij weken met behandelmethodes waarvan in de praktijk is bewezen dat deze goed werken. Welke vorm van ambulante behandeling wordt ingezet, hangt af van de hulp die nodig is. Waar nodig kan Auris verschillende behandelingen tegelijkertijd of na elkaar inzetten.

Vormen van ambulante behandeling

  • Auris Ambulante behandeling in gezinnen
  • Auris Ambulante behandeling in kinderopvang en op peuterspeelzalen
  • Auris Ambulante behandeling: Krachttraining

Folder Ambulante behandeling